A ja się muszę pochwalić, że doszedł mój Indian Red 😅 Dużo ładniejsza czerwień, niż się spodziewałam po zdjęciach - może dlatego, że nie do końca idzie uchwycić jej kolor 😜 Zdjęcia na modelu nie wiem kiedy (bo kupiłam go niezbyt mądrze :hihi🙂, ale jeśli wszystko dobrze pójdzie, to raczej w przyszłym tygodniu.
a myślałam, że wydam na coś rozsądnego te pieniądze albo zaoszczędzę czy coś. ale ten pomysł bardzo szybko umarł i podreptałam do sklepu jeżdzieckiego i zakupiłam kantarek dla kucysia 🙂 jak tylko wroci ze szpitala zrobie zdjecie na modeli 🙂
Może niekoniecznie szalona. Może po prostu bogata. 🙂 Dla jednych 500 zł to splunięcie, dla innych pół pensji. Tak było, jest i będzie. Ale cena kosmiczna, fakt. 😀
fin jedna z najładniejszych forumowych kolekcji, super :kwiatek: Wszystko w moim guście, moje szmatki wpasowują się w identyczny przedział kolorystyczny, tyle, że mam ich idealnie o połowę mniej 😉
Czy ktoś z Was mógłby mi ubrać konia w eskadrona mint? Może być byle jak, chciałabym tak orientacyjnie zobaczyć jak by to wyglądało, a sama zupełnie nie umiem :kwiatek:
Łał, dziękuję za miłe komentarze! 😡 A jeśli chodzi o szaleństwa, to bardzo podoba mi się żółty z nowej kolekcji i berry z poprzedniej, ale ciągle nie moge się przekonać 😀
jak będziesz pozbywać się brillanta silver to ja jestem pierwsza w kolejce. 🙇
Na razie nie planuję, ale postaram się pamiętać w razie czego. Wydaje mi się, że to nie jest silver z black/silver/copper, tylko standardowy brillant, albo jeszcze coś innego. Kupowałam go od jednej z forumowiczek, która mówiła, że on jest z anthrazit/burgundy 2005, ale w porównaniu do zdjęć tej kolekcji autorstwa Azbuki, jest za jasny,
ChingisChan, berry powiadasz? Może i to dobry pomysł. Rozważam jeszcze green i lightblue, ale wszystkich czterech nie dam rady 🤣